Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde hayal kırıklığı ve panik havası hakim!

Baraj dizisinde hayal kırıklığı ve panik havası hakim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya yeniden başlanan Baraj dizisinin 4. yeni bölümü 8 Eylül’de izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz salı günü 3. bölüm izleyici ile buluştu ama reytinglerin düşük olması büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk iki bölümünün çok ilgi görmesi sonrasında umutlar yüksekti. Ancak 3. bölümün reytinginin oldukça düşük gelmesi morallerin de bozulmasına neden oldu. Dizi totalde 2,79 AB’de 2,42 ve ABC1’de 2,51 reyting elde edebildi. Baraj dizisinde 4. bölümün önemi de iyice arttı. Dizinin yeniden izleyicilerini konsolide etmesi gerekiyor.

Fox TV tehlikeyi fark etti ve sıklıkla fragman paylaşarak sosyal medya üzerinden diziye olan ilginin artmasını sağlamaya çalışıyor. 4. bölümden şimdiye kadar 3 fragman yayınlandı. Halen yayın için 5 gün olduğu düşünülür ise kanalın Baraj dizisine ilgiyi artırmak için çaba sarf ettiği görülebilir. Bu durum bir panik havasının da hakim olduğu izlenimi veriyor.

Sosyal medyada ise Baraj dizisinin yankısı çok fazla olmadı. Salı rekabetinde zorlanacağı gözüken Baraj için önümüzdeki 2-3 bölüm kritik bir süreç olarak duruyor.

Fox TV adına Baraj dizisi bir soru işareti yarattı. 4.bölümün reytinglerinin yükselmemesi durumunda işler daha da zorlaşabilir. İşte 4. bölümden 3. fragman: