Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisi, Sefirin Kızı ve Yasak Elma’yı yalnız bırakmayacak!

Çukur dizisi, Sefirin Kızı ve Yasak Elma’yı yalnız bırakmayacak!

tarafından ker_def

Televizyon ekranında dizi yarışları kıran kırana başlıyor…7 Eylül Pazartesi akşamı ilk olarak Yasak Elma’nın izleyicilerle buluşacağı duyurulmuştu.Ardından Sefirin Kızı da 18. yeni bölüm tarihini 7 Eylül olarak duyurdu. Ancak Çukur dizisinin ne zaman başlayacağı netleşmemişti.

Sonunda bu konu da kesinleşti. Çukur da rakiplerini yalnız bırakmayacak.Müthiş bir dizi rekabeti 7 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor… 3 dizi de çok iddialı ve reytinglerde birincilik için mücadele edilecek. Çukur dizisinden yeni fragman da yayınlandı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’a özlem bitiyor, ekranların fenomen dizisi Pazartesi akşamı yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Yayınlanan heyecan dolu yeni tanıtım dördüncü sezonda da aksiyonun hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor.

Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı tanıtımda Arık Böke Erdenet’in Çukur’a geldiği anlar dikkat çekerken, Yamaç Koçovalı ile aksiyon dolu dövüş sahneleri gerilimi arttırıyor.

Çukur dizisi, Sefirin Kızı ve Yasak Elma'yı yalnız bırakmayacak! 7

İkili arasında yaşanacak mücadele şimdiden heyecan uyandırırken, Cengiz Erdenet’in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor. Cumali’nin “Babamı sen mi öldürdün?” sorusu üzerine Yamaç’ı vurduğu anlar herkesi şoke ediyor.

‘Çukur’un merakla beklenen yeni sezonu Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!