Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde izleyici artık o karaktere fena gıcık oldu!

Baraj dizisinde izleyici artık o karaktere fena gıcık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi, hikayesinin farklılaşmaya başlaması ile ilgi görmeyi sürdürüyor. Reytinglerini düzelten dizi, son haftalarda daha da güçlendi. Bunun altında da hikayenin hızlı akması ve izleyicileri şaşırtan gelişmelerin yaşanması geliyor…

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 12 bölümü geride kaldı. 10 Kasım Salı akşamı ise Baraj, 13. yeni bölümü ile yayınlanacak. Yeni bölümde beklenmedik gelişmeler var. Nermin, Nehir ve Nazım’ın hayatına öyle bir giriş yaptı ki, izleyicilerin en gıcık kaptığı karakter olmayı kısa sürede başardı.

Nehir ve Nazım’ın mutluluğuna adeta kan doğrayan Nermin, boşanmayı da kabul etmiyor. Hasta olduğunu ve öleceğini söyleyen, Ayşe’ye artık Nazım ve Nehir’in bakması gerektiği şeklindeki duygusal sözleri ile öne çıkan Nermin, ne planlıyor? Nermin ile Nazım’ın hala evli olduğunu bilmeyen Nehir ise böyle bir yıkımın üzerine bir yuva kuramayacağını düşünüyor.

Baraj dizisinin 13. bölümünde olaylar daha da karışacak. Eminiz ki, izleyici Nermin’e daha da fazla diş bileyecek. Nehir, Nazım ile evlenmeyi kabul etmiştir. Nazım buna sevinse de mutluluğu uzun sürmez çünkü hemen Nermin’den boşanmalı ve hala evli olduğunu da Nehir’den gizlemelidir. Nermin ise boşanmayı kesinlikle kabul etmeyecektir.

Halil’in cesedi ortaya henüz çıkmamıştır fakat Halil’in kız kardeşi Meryem’in baraja gelmesi hem Tarık’ı hem de Zahra’yı zor bir duruma sokmaya başlayacaktır. Tarık ve Zahra, şantiyede kimsenin Halil’in yokluğundan şüphelenmemesi için uğraşırken gizemli birisi ise onların yaptığından haberdardır.