Ana sayfa Sosyal Medya Yılın hangi ayı Gökçe Bahadır’ı temsil ediyor?

Yılın hangi ayı Gökçe Bahadır’ı temsil ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın ismini önümüzdeki dönemde daha fazla duyacaksınız. Zaten magazin gündeminden düşmeyen bir isim ama, yeni dizi projesiyle de sık sık konuşulacaktır.

En son Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide izlediğimiz oyuncu, dizi setlerine 2 yıl ara verdikten sonra yeniden dönüş yapacak. Barış Arduç ve Salih Bademci ile birlikte Ocak ayında çekimleri başlayacak olan, Netflix’in yeni dizisi Kulüp’te Gökçe Bahadır başrolde bulunuyor. Oyuncu, sosyal medyada da yaptığı her paylaşım ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Birçok insan için ayların farklı anlamı vardır. Kasım ayı da Gökçe Bahadır için çok anlamlı. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı reklam içerikli paylaşımında Kasım ayının kendisinin ayı olduğunu belirtti.

“Kasım’da aşk başkadır” sözünü de hatırlatan bu mesaj, hayranlardan büyük destek gördü. Stiliyle de göz dolduran Gökçe Bahadır, “Kasım kadını olduğumdan mı bilmem, bu ayı bir ayrı sevdim hep. Kasım ayında giyinmeyi de bir ayrı seviyorum. Özlemiş oluyorum; derileri, kazakları, peluşları, çizmeleri” diye yorum yaptı.

Ünlü oyuncu, bir e ticaret platformunun reklamını yaparken bu bilgiyi de hayranları ile paylaşmış oldu. İşte Kasım kadını Gökçe Bahadır’ın son hali…

Yılın hangi ayı Gökçe Bahadır'ı temsil ediyor? 7