Ana sayfa Sosyal Medya Hangi diziyi sevsek final yapıyor! Afra Saraçoğlu’nun da kalbini kırdılar

Hangi diziyi sevsek final yapıyor! Afra Saraçoğlu’nun da kalbini kırdılar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 4 bölümü yayınlandıktan sonra pandemi nedeniyle 6 ay boyunca izleyicilerini meraklandıran Öğretmen dizisi, ikinci sezona birçok izleyicisini kaybederek başlamıştı. Dizinin bu sezon sonuna kadar süreceğini sananlar ise geçtiğimiz hafta gerçek ile yüzleşmiş ve 9. bölümün final olacağı ortaya çıkmıştı.

İlker Kaleli’nin muhteşem performans sergilediği dizide Afra Saraçoğlu’nu da Gizem karakteri ile bir öğrenci olarak izledik… Oyuncu başrolde yer almasına rağmen, aslında İlker Kaleli dışında kimsenin olmadığı gibi, baskın bir karaktere hayat vermedi… Saraçoğlu hayranları ise Öğretmen dizisinden çok memnundu.

15 Kasım Pazar günü 9. bölümüyle final yapacak olan dizi ile ilgili paylaşım yapan Afra Saraçoğlu’na hayranları, “Hangi diziyi sevsek zaten final yapıyor” diye yorum yazdı… Saraçoğlu, dizinin 9. ve final bölümü fragmanını “Son” notu ile yayınladı. Saraçoğlu’nun kırık bir kalp emojisi kullanması ise hayranları ile aynı duyguları paylaştığını gösteriyordu.

Aslında duygularını kelimelere dökmek yerine kırık bir kalp emojisi kullanarak hissiyatını ortaya koyan Afra Saraçoğlu, minik de olsa anlamlı bir tepki göstermiş oldu… Saraçoğlu’nun hayranlarının şu yorumu ise dikkat çekiciydi: “Bize ruhumuzla yüzleşmeyi öğrettiğiniz için teşekkür ederiz.”

Gerçekten de izleyicilerin ruhlarıyla yüzleşmesini sağlayan bir yapımdı Öğretmen. Ne yazı ki, bitiyor. İşte Afra Saraçoğlu’nun paylaşımı:

Son…???? @ogretmenfoxdizi final fragmanı.