Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde neler oluyor, bir hikaye bu kadar mı hızlı değişir!

Baraj dizisinde neler oluyor, bir hikaye bu kadar mı hızlı değişir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde, hikaye bir anda nasıl da düzeldi ve heyecanlı hale geldi farkında mısınız? Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu donuk hikaye ile başlayınca izleyiciler bir anda yapımdan soğumuştu. Ne zaman ki, Nazım gerçeği ortaya çıktı olaylar birbiri ardına sıralandı.

Son haftalarda yükselen reyting sonuçlarıyla da dikkat çeken Baraj dizisi, yine izleyicileri çok şaşırtacak anlarla gelecek. Annesi, Nehir’i Nazım konusunda kışkırtmaya başladı. Nazım’ın eski eşi ve kızının eve gelmesi olayların seyrini bir anda değiştirdi.

Ayşe, gerçekten Nazım’ın kızı mı? DNA testi sonucunu alan Nazım, bunun doğru olduğunu görünce her şey bir anda farklılaştı. Artık kızını başka ellere bırakamaz ve Nehir ile de ilişkisi nasıl ilerleyecek bu da hikayeyi bir hayli karmaşık hale getirdi.

Nehir için, Ayşe’nin Nazım’ın kızı olması durumu karmaşık bir ruh halini de getirecek. Baba ile kızı ayıramayacağına göre, Nazım ile nasıl bir hayat kurabilir ki… Baraj dizisinin yeni bölümleri duygu yoğunluğu yüksek ve olayların hiç bitmeyeceği bir dönemi işaret ediyor.

Zaten dizinin oyuncuları da hikayenin gelecek bölümlerde çok farklılaşacağını, karakterlerin bambaşka haller yaşayacağını ve olmaz denilen şeylerin dizide olacağını söylemişti.

Baraj dizisinin 3 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 12. bölümden 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz.