Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisine Burak Tozkoparan geldi, her şey nasıl da değişti!

Menajerimi Ara dizisine Burak Tozkoparan geldi, her şey nasıl da değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisi, başarılı performansı ile izleyicilerini ekrana başında tutmayı sürdürüyor. Sezonun en farklı yapımlarından birisi olan dizi, menajerler ve oyuncular dünyasına yönelik içeriği ile ilgi görüyor.

Deniz Can Aktaş’ın bir röportajında aktardığı gibi aslında tam olarak da menajer-oyuncu dünyası dizide anlatıldığından biraz farklı, yani izleyiciler arka plandaki gerçekleri bilseniz bu dünyayı pek de sevmezler. Dizide ise bu dünyanın eğlenceli yanları gösteriliyor ve ünlü isimler de konuk olarak eğlenceye ortak oluyor.

Menajerimi Ara dizisinin 11 bölümü geride kaldı. 8 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 12.yeni bölümde ise büyük bir ilerleme göreceksiniz. Dicle’ye aşık olduğunu kendine itiraf eden Barış, aralarındaki engelleri bir bir kaldırmaya başlıyor. Beren ile konuşan Barış, aralarında gerçek bir aşk olmadığını söyleyerek, her şeyin zorlama olduğunu söylüyor…

Menajerimi Ara dizisine Burak Tozkoparan geldi, her şey nasıl da değişti! 7

Barış, söylediklerinin gerçek olduğunu belirtirken Beren ise kabul etmemekte direniyor. Barış’ın ayrılık sözleri aslında dizinin gelecek bölümlerine yönelik çok önemli de bir işaret….

Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle ile birlikte olabilmek umuduyla önündeki engelleri aşmaya çalışan Barış, bu duruma ise Emir nedeniyle geldi.

Gençliğim Eyvah dizisinin finalinden sonra Burak Tozkoparan’ın diziye Emir karakteri ile katılması hikayede önemli bir değişimi meydana çıkardı. Barış ve Dicle’nin aşkını görmeyi isteyen izleyiciler uzun süre karakterlerin bu noktaya gelememesini eleştirmişti. Emir ise bu durumu değiştiren kişi olarak senaryoda farklılığa sebep oldu.

Şimdi Dicle’nin Barış’a karşı nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor. Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümü de izleyiciler tarafından daha şimdiden heyecan yarattı. İşte 12. bölümden ilk görüntüler: