Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ortalık fena karıştı! Nehir intikam alacağım derken, koz verdi!

Baraj dizisinde ortalık fena karıştı! Nehir intikam alacağım derken, koz verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Baraj dizisi, son haftaların yükselen yıldızı konumunda. Hikayesi bir hayli ilginç hale gelen dizide herkes birbirinin arkasından iş çevirir pozisyona gelindi… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine büyük olayla dolu olacak.

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 24 bölümü heyecan dalgası şeklinde geçti. Özellikle son haftalarda hem reytingleri yükselten Baraj, hem de etkileyici bir hikaye ortaya koydu. Bu da izleyicilerin ilgisinin yüksek kalmasını sağladı. Baraj dizisi, Salı akşamları güçlü yapımların yanında reytinglerini düzenli şekilde artırmayı başaran bir yapım olarak göz dolduruyor.

2 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 25. bölümde ise herkesi şaşırtacak sahneler var. Nehir, sonunda Mert konusundaki gerçeği Nazım’a söylüyor. Nazım önce inanmak istemiyor ve Bahar’ın da onu yönlendirmesi ile bu konuyu kapatmak istiyor. Ancak Bahar rahat durmayacak ve Mert için DNA testi yaptıracak. Eşinin kendisinden habersiz bir şekilde test yaptırdığını anlayan Nazım ise sonuçları Bahar’ın elinden alacak.

Baraj dizisinde ortalık fena karıştı! Nehir intikam alacağım derken, koz verdi! 7

Peki Mert kimin çocuğu? Nehir doğru mu söylüyor? Bundan sonra hikayede neler olacağı Mert konusuna bağlı. Büyük ihtimal de Mert, Nazım’ın çocuğu ve böylelikle hikaye de çok başka bir yere doğru gidecek. Nehir, Nazım’dan intikam almak için Tarık ile evliliği bile istemişti. Şimdi Mert konusundaki gerçeği açıklaması şaşırtıcı oldu. Adeta, Nazım’a kendi eliyle koz vermiş gibi.

Nehir karakteri ise izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Birçok dizi hayranı, “Neden Nazım’a söylüyorsun ki, şimdi oğlunu senden alacak” diye yorum bırakıyor. Bahar karakterinin de gurursuz birisi olduğu yönünde eleştiriler gelmekte.

işte Baraj dizisinin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 25. bölümünden ilk fragman: