Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde şok şok! Bir sır ortaya çıkıyor, herkes şoke oluyor!

Baraj dizisinde şok şok! Bir sır ortaya çıkıyor, herkes şoke oluyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinde olaylar o kadar birbirine girdi ki, bu düğümün nasıl çözüleceği merak konusu oldu. Nazım’ın intikam alma hevesi sonrasında büyük sorunları beraberinde getirdi. Nehir ile Tarık’ın karşı intikam planı çerçevesinde evlenme kararı alması ortalığı iyice gerecek.

Bir başka gelişme ise küçük Mert konusunda yaşanacak. Çünkü Mert aslında Hakan’ın değil Nazım’ın oğlu… Bu sır ortaya çıkınca her şey alt üst olacak.Çünkü dizideki dengeleri değiştirebilecek kadar önemli bir konu bu. Nehir bu gerçeği ilk kez 24.yeni bölümde itiraf edecek. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yürük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü bir hayli hareketli geçecek.

Dizinin hikayesinin bu kadar karışık olması ve olayların da hiç bitmemesi reytinglerin de yükselmesini sağladı. Baraj dizisi çok iyi oranlara erişmeye başladı ve Salı akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi konumuna geldi. İşte Baraj dizisi 24. bölüm fragmanı ve bölümde yaşanacakların detayı:

Nehir’in Tarık ile evleneceğini açıklaması Nazım’ı deli eder. Nazım’ı istediği kıskançlık kıvamına getirmiş olan Nehir onun duygularıyla oynamaya devam eder. Nazım’ı bu durumda bile kaybetmekten korkan Bahar ise Mert’in babası hakkındaki gerçekleri öğrenmek üzeredir…

Tarık ise düğün hayalleri kuran Zahra’nın gerçekleri öğrenip bütün planlarını altüst etmemesi
için uğraşır.