Ana sayfa Sosyal Medya Tevfik Erman Kutlu’nun, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Tekin karakteriyle arasında uçurum var!

Tevfik Erman Kutlu’nun, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Tekin karakteriyle arasında uçurum var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin renkli karakterlerinden birisi de Tekin… Karaktere hayat veren oyuncu ise Tevfik Erman Kutlu, atv’nin Dizi TV isimli programının sorularını yanıtladı. Kedileriyle paylaştığı evinin kapılarını program ekibine açtı. “Hayat kedilerle keyifli” diyen oyuncu, iş dışında çoğunlukla vaktini evde geçirdiğini söyledi.

Pandemi döneminde çıkmadığını, öncesinde ise genelde evinde takılan birisi olduğunu ifade eden oyuncu, “Seviyorum evde olmayı” dedi. Normal hayatta Tekin karakteri ile arkadaş olabileceğini ama fazla takılmak istemediğini bir röportajında belirten oyuncu, bu sözlerini şu şekilde açıkladı:

“Arkadaş olurum, onun hayatı bana göre çok sert, hızlı, yorucu ve acı dolu. Fiziksel açıdan da bahsediyorum. İstemem öyle bir hayatta yaşamayı. Hayatımı o şekilde gerçekleştirmeyi. Aktör olarak canlandırması çok keyifli ancak, normal kendi hayatımda çok bulunabileceğim ortamlarda bulunmuyor Tekin.”

Tevfik Erman Kutlu'nun, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Tekin karakteriyle arasında uçurum var! 2

EDHO’nun başarılı olmasının altında uyumlu ekip çalışması ve disiplin geliyor. 6. sezonu devam eden dizinin setinde güzel vakit geçirdiğini anlatan Tevfik Erman Kutlu, “Bundan önceki setlerimde de keyifli vakit geçiriyordum. İşimi çok seviyorum. Sadece kamera önü değil, evden çıkış anından itibaren bir oyun olarak görüyorum. Açıkçası oyun oynamaya gidiyorum sete” şeklinde açıklama yaptı.

Arkadaşları ile birlikte aslında oyun oynadıklarını ve işini bu şekilde düşündüğünü belirten Tevfik Erman Kutlu, ekibin geneliyle de arasının iyi olduğunu belirtti. Sette birbirini anlayan bir ekibin olduğunu ifade eden oyuncu, aksiyonun tam ortasında olmaktan da memnun. Yaşının ileri olmasına rağmen, mesleki olarak çok zorlanmadan aksiyon sahnelerinde rol aldığını ifade etti.