Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek buluştu, Sefirin Kızı dizisinin ismi değişecek mi?

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek buluştu, Sefirin Kızı dizisinin ismi değişecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün, büyük bir fedakarlıkta bulunarak daha önce Kara Para Aşk dizisinde başrolde birlikte rol aldığı Engin Akyürek’in Sefirin Kızı dizisinin kurtarıcısı olmayı kabul etti. Normalde dizilere sonradan girmek gibi bir alışkanlığı olmayan oyuncu, dostlarını kıramadı ve Neslihan Atagül’ün ayrılmasının ardından dizinin devamı için fedakarlıkta bulunmayı uygun buldu.

Sefirin Kızı dizis setinde de ilk kez görünen ve ilk gününden kısa bir video paylaşan Tuba Büyüküstün’ün bu akşam yayınlanacak olan 37. bölüme hızlı bir giriş yapması bekleniyor. Henüz daha Bodrum’a yeni gitmiş olması nedeniyle kısa bir sahnesinin olması beklenen oyuncunun, yüzünü göstermesi bile heyecanı artırmak için yeterli olacaktır.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabından da ilk set gününden kısa bir video paylaştı. Oyuncunun görüntülenin de hemen montaja yetiştirildiği ve bu akşam yayınlanacak olan bölümde ilk kez dizide görüneceği ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek buluştu, Sefirin Kızı dizisinin ismi değişecek mi? 1

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre de sette hem Engin Akyürek’in hem de Tuba Büyüküstün’ün yıllar sonra bir başka projede buluşmaları nedeniyle çok mutlu oldukları da belirtiliyor. Sefirin Kızı’na katılacak olan yeni karakterin nasıl birisi olacağı gibi konular da sürpriz ve bu akşam izleyiciler ilk kez ekranda öğrenecek. Bir başka gelişme ise Sefirin Kızı isminin değişip değişmeyeceği konusu.

Zaten artık Sefirin Kızı dizide olmadığına göre, Nare ve Sancak aşkının izi olan dizinin isminin değişmesi olumlu bir etki de yapabilir. Ancak henüz isim değişikliği konusunun netleşmediği ortaya çıktı.