Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisine başlayan Biran Damla Yılmaz’ın Türkan Şoray üzüntüsü!

Baraj dizisine başlayan Biran Damla Yılmaz’ın Türkan Şoray üzüntüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında sadece 2 bölüm yayınlanabilen Baraj dizisinde Nehir karakterini Biran Damla Yılmaz canlandırdı. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildi.

Baraj isimli 1977 yılında yapılan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı buluşturan filmden esinlenilen dizi, büyük başarı kazandı. 2 bölüm yayınlanmasına rağmen, reytinglerde çok iyi oranlar elde etti. Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk da başrolde yer alan diğer oyuncular. Biran Damla Yılmaz, diziyle ilgili TV100’ün sorularını yanıtladı. Oyuncuya, Türkan Şoray ile tanışıp tanışmadığı soruldu.

Bilindiği üzere Baraj dizisinin yapımcılarından birisi de Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal… Biran Damla Yılmaz, Türkan Şoray ile tanışamadığını ve bu nedenle de üzgün olduğunu söyledi.

Türkan Şoray’ın daha önce oynadığı rolü oynamanın kendisi için gurur verici olduğunu belirten oyuncu, “Çok heyecanlanmıştım. Daha çok gencim, yolun başındayım. Böyle bir fırsatın önüme gelmesi çok sevindirici ve gurur verici bir haber oldu. Yoğun bir şekilde çalışıp, bunun hakkını vermem gerekiyordu. Güzel bir serüvene başladım” diye konuştu.

Baraj dizisine başlayan Biran Damla Yılmaz'ın Türkan Şoray üzüntüsü! 7

Türkan Şoray da Baraj dizisini merakla bekleyenler arasındaydı. Biran Damla Yılmaz ile Türkan Şoray tanışma fırsatı buldu mu? Bu soruyu yanıtlayan Biran Damla Yılmaz, “Maalesef olmadı. Biz de sadece 2 bölüm çekip ara vermek zorunda kaldık. Çok isterim böyle bir şansa dahil olmak” dedi.

Biran Damla Yılmaz, Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile sette görüştüklerini ve çok tatlı birisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Kafa yapımız çok güzel uyuşuyor.Gerçekten birlikte bir şeyler üretiyoruz. Çok tatlı bir insan. Onunla tanıştığım için çok mutluyum” dedi.