Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın kalbinde bir aşk var mı?

Biran Damla Yılmaz’ın kalbinde bir aşk var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle karantina günlerini Yalova’da bir çiftlikte geçiriyor. Oyuncu, doğa ile iç içe günler yaşıyor. Bu durum da sağlığını olumlu yönde etkiledi. Baraj dizisinde 2 bölüm yer alan Biran Damla Yılmaz, sonrasında çekimlerin durdurulması ile evde kendisini karantinaya almıştı.

Sağlık durumunun çok iyi olduğunu, hastalığından kurtulduğunu belirten oyuncu, sıkıntılarını yapımcısının ve ekibinin desteği ile atlattığını söyledi.

TV100’ün aşk hayatı ile ilgili sorusunu yanıtlayan Yılmaz, kalbinin sevgi ile dolu olduğunu belirterek yanıt verdi. Yılmaz, şöyle konuştu: “Kalbim dolu. Kendimle dolu. Kendimi seviyorum. Ailemi seviyorum. Hayatı seviyorum. Kalbimi öyle doldurdum. Bence sevgi denilen şey, aşk denilen şey illaha bir insanın karşı cinse duyduğu aşktan ibaret değil. Kendini sevmesi, doğayı sevmesi, bulunduğu hayatı sevmesi de bunun içinde.”

Sosyal medyada büyük ilgi gören oyuncu, hayranlarının yakın takibinde. Yeni bir paylaşım yapan Biran Damla Yılmaz, şarkıcı Tarkan’ın “Gülümse kaderine” sözü ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Biran Damla Yılmaz'ın kalbinde bir aşk var mı? 7