Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisine bir geldi, sanki sihirli değnek ile hikayeyi baştan aşağıya değiştirdi!

Baraj dizisine bir geldi, sanki sihirli değnek ile hikayeyi baştan aşağıya değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisine yeni katılan oyuncu Gizem Karaca olmuştu… Bahar isimli avukat olarak hikayede yerini alan Karaca’nın gelişi, dizinin de büyük bir değişim geçirmesine neden oldu.

Nazım, suçsuz olduğu halde suçlandı ve 5 yıl hapis yattı. Onu kurtarmaya çalışan kişi ise Hakan’ın kardeşi Bahar’dan başkası değildi. Nehir’i Nazım’ın elinden alan Hakan, kız kardeşini ise ona kaptırmanın pişmanlığını yaşıyor… Gizem Karaca gelince dizinin hikayesi 5 yıl ileriye sarıldı. Feyyaz Duman ile Karaca, yeni dizi çiftimiz oldu. Nazım ve Bahar’ın evlenecekleri haberi ise ailede adeta bomba etkisi yaptı.

Hakan ve Tarık, Nazım’ın defterini dürmek için bir köşede hazırlık yaparken, Nazım ise Nehir’e artık hep yan yana olacaklarının mesajını verdi. Bahar ise, Nazım’ın intikam planlarından habersiz yeni bir geleceğe doğru adım attığını sanıyor. Gizem Karaca, yeni dizisinin setinde yine Fox TV’de yayınlanan ve Beyaz Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programa konuştu.

Baraj dizisine bir geldi, sanki sihirli değnek ile hikayeyi baştan aşağıya değiştirdi! 7

Gizem Karaca, “Aslında Bahar ile daha çok yeni tanıştım. Çok hızlı gelişti, aslında geçmişi ile ilgili çok şey bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla Bahar gerçekten çok destursuz, çok enerjik, çok iş bitiren bir kız. Aslında çok güzel bir ailenin içinde, çok sevgi dolu büyütülmüş. O yüzden annesine, ağabeyine çok bağlı bir kız. Tam bir aile kızı” diyerek karakterini anlattı.

Hakan, kardeşinden Nazım’ı kurtarmamasını istedi, çünkü Nehir ile Nazım’ı ayırmak zorundaydı. Tabii ki bu ayırma işini başardı ama Bahar onun isteğini yapmadı. Bahar’ın ağabeyine çok bağlı ve düşkün olduğunu söyleyen Karaca, Nehir’e aşık olmasının sebebinin ise eski eşi Yağmur’a çok benzemesi olduğunu anlattı.

Nazım için 25 sene hapis kararı verilmişti ama Bahar onu kurtarmak için elinden gelen her şeyi, ağabeyini incitmeden yaptı. Bahar’ın Nazım için çok çabaladığının altını çizen Karaca, “Normalde 25 sene yatacak bir adamı, çabalayıp, kendi imkanları ile 4-5 senede çıkartıyor ve o süreçte büyük bir aşk başlıyor aralarında. Güzel, sevgi dolu bir aşk başlıyor” diye konuştu.

Bahar ve Nazım’ın samimi aşk hikayesinde, Nazım’ın intikam planlarını ise Bahar bilmiyor. Bu aşkın nelere mal olacağı da çok merak ediliyor.

İzmir’de yaşayan ve proje olduğu zaman İstanbul’a gelen oyuncu, sete de çok hızlı başladı. Bir anda kendini sette bularak sahnelerde yer aldığını anlatan Gizem Karaca, çok iyi bir set olduğunu, yabancılık çekmediğini sözlerine ekledi.