Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisine en çok Burak Yörük hayranları bayıldı!

Baraj dizisine en çok Burak Yörük hayranları bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Yörük, 2013 yılında 20 Dakika isimli dizide Tayfur Solmaz olarak yer almıştı. Ayrıca Ben Onu Çok Sevdim’de Aydın Menderes’e hayat verdi. Her iki yapımda da çocuk oyuncu olarak yer aldı.

26 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Dayan Yüreğim dizisinde Erdem olarak ekranda yer aldı.Burak Yörük, asıl çıkışını ise 4N1K isimli filmdeki Barış Ozansoy karakteri ile yaptı. Daha sonra filmin ikincisi çekildi. Ayrıca 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizisi de yayınlandı.

Burak Yörük’ün genç izleyiciler arasında müthiş bir popülerliği bulunuyor. Fiziki özellikleri, ses tonu ve tavırları ile dikkat çeken oyuncu Baraj dizisinde Tarık olarak daha ilk bölümden çok beğenildi.

Burak Yörük hayranları oyuncunun her halini, her sahnesini büyük bir keyifle izlediklerini ve performansını da çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Sosyal medyadaki bu yorumlarda Burak Yörük’ün oyunculukta kendisini geliştirdiğine yönelik değerlendirmeler de var. “Burak için izliyorum” diyen birçok hayranı bulunduğunu belirtelim.