Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisine renk katan Gizem Karaca’nın çekimlerde başına gelen komik olay!

Baraj dizisine renk katan Gizem Karaca’nın çekimlerde başına gelen komik olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Baraj dizisine son katılan isim Gizem Karaca oldu. En son Şampiyon dizisinde TRT1 ekranında izlediğimiz oyuncu, aylar sonra ekrana çok farklı bir karakterle çıktı.

Avukat Bahar’ı canlandıran oyuncu, çok güçlü bir rolle dizide yer alıyor. Adeta hikayenin değişiminin belkemiklerinden birisi Bahar karakteri oldu. Nazım ile aşkıyla Bahar, geçmişin sırlarına da sahip ve aşkını her şeyin önünde tutmaya da kararlı. Başarılı bir performansa sahip olan Gizem Karaca, izleyiciler tarafından da beğeni topladı.

Nazım ve Bahar çifti de şimdiden Baraj hayranlarının gözüne girdi ve bu ikilinin enerjisi de iyi bulundu… Gizem Karaca, çekimler sırasında yaşanan bir olayı ise instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Çok kızdığı ve kapıyı sertçe kapattığı sahnenin devamında Karaca’nın başına hiç de düşünmediği bir şey geliyor…

Kapıya kapatmak için oturduğu tabureden kalkan oyuncu, sonra geri dönüp oturmak istediğinde ise tabureyi yerinde bulamıyor.

İşte Gizem Karaca’nın hayranlarını gülümseten paylaşımı: “Kamera Arkası Bloopers, öfkeyle kalkan zararla oturamaz çünkü taburesi yerinde değildir.”