Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisini yayınlamak Fox TV adına büyük talihsizlik oldu!

Baraj dizisini yayınlamak Fox TV adına büyük talihsizlik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Koronavirüs salgınının daha ilk haftasında Baraj dizisi için Fox TV karar aşamasındaydı… 11 Mart’ta Türkiye’de koronavirüsün görüldüğü açıklandıktan sonra Baraj dizisinin akıbeti de merak konusu olmuştu.

Fox TV ile Medyapım, dizinin eldeki ilk 2 bölümünü yayınlamayı uygun buldu. 17 Mart Salı günü Baraj dizisi 1.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’tan oluşan kadro dikkat çekti. Dizinin 2. bölümü de 24 Mart tarihinde izleyicilerle buluştu.

Ancak bu tarihlerde de sette çekimler durduruldu. İlk 2 bölümüyle reytinglerde iyi bir oran yakalayan Baraj dizisi, başarılı çıkış yaptı ama izleyici sadakati henüz oluşmadı… İşte bu noktada şayet Fox TV, Baraj dizisini gelecek sezona erteleseydi çok daha akıllı bir iş yapmış olacaktı.

Baraj dizisinin yeni bölümlerinin çekimi yeni sezona bırakıldı. Yani dizi 2 bölümle ilk sezonunu tamamladı.

İlk iki bölümü beğenilse de yeni sezonda tekrar yayınlandığında hangi şartlarda dizinin izleyici ile buluşacağı belirsiz. Şayet salı akşamında kalır ise karşısına kadın izleyicinin tercih edebileceği başka bir yapım gelebilir.

Dizinin ilk 2 bölümü sonrasında artık karakterler de konu da belli oldu. Yani izleyici için artık sürpriz özelliği yok. Bu durum da Baraj dizisi adına yeni sezonda olumsuz bir durum yaratabilir.