Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisinin yapımcılarından Irmak Ünal koronavirüs ile adeta boğuştu!

Baraj dizisinin yapımcılarından Irmak Ünal koronavirüs ile adeta boğuştu!

tarafından ker_def

Fox TV’de salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin yapımcılarından birisi de Irmak Ünal… Ünlü sanatçı Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın evliliğinden dünyaya gelen Irmak Ünal, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Koronavirüse yakalandığını duyuran oyuncu, instagram hesabından durumunun iyi olduğunu bildirdi. İyileşme sürecinde olduğunu aktaran Ünal, ateşi bir türlü düşmeyince hastaneye gitmek durumunda kalmıştı. 43 yaşında olan ve hastalığı biraz sıkıntılı geçiren Irmak Ünal, durumunun düzelmekte olduğunu bildirdi.

Ünal, “İyileşme sürecim devam ediyor. Ateşim düştü. Doktorlarım, hemşirelerim ve tüm sağlık çalışanlarını Allah başımızdan eksik etmesin” diyerek hayranlarının gönüllerini ferahlattı.

Baraj dizisinin yapımcılarından Irmak Ünal koronavirs ile adeta boğuştu! 37

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yayınladığı videoda koronavirüse yakalandığını, hastalıkla boğuştuğunu belirterek, çok zor anlar yaşadığını anlatmıştı.

Yararlı olabileceğini bildiği tecrübelerini sosyal medyada paylaşan oyuncu, yaz aylarını çok dikkatli geçirdiğini ve Bodrum’da çocukları ile birlikte kendisini izole ettiğini, doğru beslendiğini anlattı.

Çok dikkatli sosyalleştiğini, açık havada olmaya çalıştığını, dikkati elden bırakmadığını belirten Irmak Ünal, yaz tatilin sonrasında okulların açılması ile İstanbul’a döndüğünü ve kısa süre sonra da bir arkadaşından bu hastalığı aldığını ifade etti.