Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ele avuca sığmaz bir karakter var ve genç oyuncunun geleceği çok parlak!

Son Yaz dizisinde ele avuca sığmaz bir karakter var ve genç oyuncunun geleceği çok parlak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinde Eray karakterine hayat veren oyuncunun ismi Yunus Narin…Daha önce İstanbullu Gelin ve Sevgili Geçmiş dizilerinde yer alan oyuncu, şimdi ise Son Yaz dizisinin kötü adamlarından birisi olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Eray Duraner karakterini başarıyla canlandıran Yunus Narin, hem Akgün hem de Soner’in tehlikeli kişilikler olduğunu ifade etti. Kamera Arkası programına konuşan Narin, dizide sergilediği başarılı oyunculuk ile en dikkat çeken yan karakterlerden birisi konumunda. Akgün’ün arkadaşı olan Eray, Soner ile işbirliği yaparak onu sattı.

Eray’ın fırsatları iyi kollayan ve her şeyi fırsata çevirebilecek birisi olduğunu anlatan Yunus Narin, “Bence çok da insanların günlük hayatta arkadaş olmak istemeyeceği, etrafında bulunduğunda da eğlenebileceği, çok da hayır diyemeyeceği bir insan” diye konuştu.

Eray’ın kötü bir karakter olmadığını, kendi çapında hatta iyi birisi olduğunu, herkesin hataları olabileceğini anlatan Yunus Narin, “O yüzden içinde sevabı ile günahıyla bir arkadaşımız. Ben ona hak veriyorum. Hak vermesem oynayamam zaten” dedi.

Son Yaz dizisinde ele avuca sığmaz bir karakter var ve genç oyuncunun geleceği çok parlak! 7

Ağustos ayından bu yana karakterin üzerine çalışmakta olduğunu belirten Yunus Narin, konuşurken bile onun gibi yapmaya çabaladığını ifade etti. Oyuncu, “Ağustos’tan beri onunla yatıp kalkıyorum. Çok seviyorum, uzun zamandır beni heyecanlandıran bir şey oldu bu” dedi.

Mafyadan dayak yiyen ve Akgün’ü de bu yüzden satan Eray’ın ölümle burun buruna geldiğini belirten Narin, Soner’in Akgün kadar tehlikeli birisi olduğuna vurgu yaptı.

Akgün’ü sattığı için şimdi Eray zor durumda, peki dizide neler olacak? Yunus Narin, “Soner gibi çok daha büyük bir bela var. Ben olsam, Yunus olarak düşünüyorum. Bir yolunu bulup kendimi Akgün’e affettirir, gerçeği anlatmaya çalışırdım” diye konuştu.

Karaktere çok iyi hayat veren, adeta onu içinde yaşıyormuş gibi canlandıran Yunus Narin, sosyal medyadan da dizi hayranlarından büyük bir ilgi görüyor. İzleyiciler Narin’in geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyor.