Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde hayranlarını çok üzecek bir oyuncu ayrılıyor!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde hayranlarını çok üzecek bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu ve Aytek Şayan gibi ünlü isimleri buluşturuyor.

Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesi olarak ortaya çıkan ama reytingleri ve izleyici ilgisine bakıldığı zaman ilk dönemdeki büyük hedefleri tutturamadığı görülen dizide Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

Dizide hikayesi biten bir karakter yakında ekranlara veda ediyor. TRT 1’in perşembe akşamları seyirciyle buluşan ES Film imzalı dizisi “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde hayranlarını çok üzecek bir oyuncu ayrılıyor! 7

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı dizi Berat Özdoğan’ın yönettiği “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”na Pelin Akil veda ediyor. İlgiyle izlenen dizide İzabel rolüne hayat veren güzel oyuncu, 30. Bölüm itibariyle dizinden ayrılacak.

Pelin Akil, kocası Anıl Altan ile birlikte kızlarının doğumundan sonra bir süre kariyerine ara vermiş, sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Bahar karakteri ile yeniden setlere dönmüştü. Başarılı oyuncu yeni dönemde ise kariyerini Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle sürdürmeyi tercih etti.