Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’lı Gizli Saklı ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’lı Gizli Saklı ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı, son zamanların çok sevilen iki genç oyuncusu olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’yı başrolde bir araya getiriyor. Polisiye komedi türündeki dizinin yayın tarihi nihayet belli oldu.

Bu yazın polisiye komedi türündeki dizisi Gizli Saklı’nın yayın tarihi nihayet belli oldu. Daha önce tanıtımı yayınlanan dizinin yayın tarihi Fox TV tarafından açıklandı. Buna göre Gizli Saklı’nın ilk bölümü 8 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Gizli Saklı, özellikle ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle parlayan Halit Özgür Sarı’yı ekrana döndürdüğü için hayranları tarafından özel önem taşıyor. Kardeşlerim’de canlandırdığı Kadir karakteriyle tüm izleyicilerin kalbini kazanan Sarı, hiç umulmadık anda diziden ayrılmış izleyicileri şok etmişti. Gizli Saklı, Kardeşlerim’den sonra Halit Özgür Sarı’ya hayranlarına kavuşturacak ilk dizi olacak.

Sinem Ünsal da, yine Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor’la büyük bir çıkış yapmıştı. Bu dizide canlandırdığı Nazlı karakteriyle çok sevilen Sinem Ünsal, Mucize Doktor’un sona ermesinden sonra Elbet Bir Gün dizisinde rol almış ancak dizi çok kısa ömürlü olmuştu.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, Gizli Saklı’da iki gizli polisi canlandıracak. Hikayede Pamir ve Naz karakterleri ile izleyeceğimiz ikili, gizli bir görev için bir çift görüntüsüne bürünecek ve isimleri de Levent ile Yaz olarak değişecek. Zıt karakterlere sahip ajanların halleri, ekran başındakileri de bir hayli güldürecek olaylara yol açıyor.

İkilinin yeni dizisi daha tanıtımlarla bile büyük ilgi görmüş durumda. Özellikle Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’de canlandırdığı Kadir karakterinin tam zıddı, serseri bir karakterle ekrana gelecek olması izleyicilerin dikkatini çekti.