Ana sayfa Dizi Haberleri Barca’nın sözleri, MKC’yi derinden etkileyecek! Muhteşem İkili’de duygusal anlar

Barca’nın sözleri, MKC’yi derinden etkileyecek! Muhteşem İkili’de duygusal anlar

tarafından zk zk

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in oynadıkları Muhteşem İkili dizisinin 8. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde Barca ve MKC zor zamanlar geçiriyor. Yüksel Müdürü kurtarmaya çalışan ikili kaldıkları zor durum karşısında geçmişlerini ve kendilerini sorgulamaya başlıyorlar.

Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanında Barca ve MKC, Yüksel müdürün başına gelenlerden kendilerini sorumlu tutarlar. Bunca zaman boyunca yaşadıkları sıkıntılar ikiliyi zor bir dönemece sokar.

Barca, yaşadığı bunalımlı günlerde MKC’ye duygusal bir konuşma yapar ve “Benim sevdiklerim hep ölür. Sen beni ailenin içine sokmaya çalışıyorsun, uzak tut” diye uyarır onu. Bu kötü günlerinde MKC ona yardımcı olmaya çalışır. İkili arasındaki duygusal konuşma, yeni bölüme de damgasını vuracak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ahsen’in, Barca ve MKC üzerindeki gizli planı ne?

Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir. Üstelik artık Barca ve MKC’yle çalışacaktır. Fakat, başka bir kimlikle ve başka bir yüzle. Ahsen’in, Barca ve MKC’ye dair bazı gizemli planları olduğu çok bellidir. Planlarına Yağmur’un evinin yanına taşınmakla başlar. Ahsen artık hayatımızın tam ortasındadır. Peki, Muhteşem İkili’mizden ve sevdiklerinden ne istemektedir?