Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’a toz kondurmadı!

Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’a toz kondurmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisiyle öne çıkan Barış Arduç, geçen sezon Kuzgun dizisine başlamış ama yapım 2. sezonun başında izleyicilerine veda etmişti. Arduç’un oyunculuğu beğenilse de hikayenin tam olarak anlaşılamaması ve izleyicide karşılık bulmaması Kuzgun’un sonunu getirmişti.

Barış Arduç, bu sefer sevgilisi Gupse Özay için kameraların karşısına geçti. Eltilerin Savaşı filminin galasında konuşan oyuncu, filmin montajsız halini izlediğini en 5-6 sahnede çok güldüğünü ve aklında kaldığını söyledi.

Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay'a toz kondurmadı! 7

Sevgilisinin en iyi filminin Eltilerin Savaşı olduğu iddiasında da bulunan Barış Arduç, hem oyunculuk hem yazarlık hem de yönetmenlik deneyimleri yaşayan Gupse Özay’ın hepsinde de başarılı bir performans sergilediğine değindi.

Arduç, “En az arkadaşlar kadar heyecanlıyım. Çok emek verdiğini biliyorum.Daha önce izledim ben, kaba montaj halini. Biraz iddialı olacak belki ama bence en iyi filmi, tabii izleyicinin takdiri” diye konuştu.

İşte o açıklamalar:

Gupse Özay ise instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarını filme davet etti. Özay, “Bugün vizyondayız. Gidip izleyenler ne kadar beğendiğinizi falan hep yazın e mi? Şaka şaka! Beğenmezseniz de yazın. 6 yaş üstü herkes izleyebilir. Sizi seviyoruz” notunu yayınladı.