Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir’de her izlediğinizde gözyaşı bıraktıran sahne!

Doğduğun Ev Kaderindir’de her izlediğinizde gözyaşı bıraktıran sahne!

tarafından ker_def

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin geçtiğimiz akşam ekrana gelen dördüncü bölümüyle de izleyicisinden tam not aldı.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluştu.

Mehdi’ye büyük tuzak kuruldu…Faruk ve Mehdi’nin mahalleden bir düşmanının işbirliğiyle, Mehdi’nin sokaktan kurtardığı ve onunla birlikte yaşayan, çocuğu olarak gördüğü Kibrit polis tarafından alındı. Mehdi de kanunen çocukları zorla alıkoymuş durumda kaldı. “Çocuklarıyla” ayrılmak zorunda kalan Mehdi ve “babalarından” koparılan Kibrit’in sahnesi ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Bir takipçi “Gece gece gözlerim ıslanınca uykum kaçtı” diye yazarken bir başka izleyici ise “İbo ve Helin bu sahnede bizi çok ağlattınız. Üçüncü kez izliyorum yine aynı duygularla sabah sabah ağlıyorum” diye belirtti.

İşte o görüntüler: