Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisi giderken, izleyicilerin gönüllerinde yara bırakan bir adam var!

Kadın dizisi giderken, izleyicilerin gönüllerinde yara bırakan bir adam var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kadın dizisinin 3. sezonunda Hümeyra’nın canlandırdığı Fazilet Aşçıoğlu’nun oğlu Raif olarak diziye katılan Sinan Helvacı, yapımın en sevilen isimlerinden birisi olmayı başardı.

Kadın dizisinde tekerlekli sandalyeye mahkum, hayata küsmüş birsi olarak ekrana yansıyan Raif, Ceyda’nın hayatına girmesi ile bir anda yeniden hayaller kuruyor ve hayata güçlü şekilde tutunuyor.

Ceyda’nın sahiciliği,doğallığı ve insancıl yönlerine tutuklu kalan Raif, kendisine hayat veren bu kadınla evlenmek istiyor. Dizinin finalinde de Ceyda ve Raif’in evleneceğine şahit olacaksınız.

Raif karakteri Kadın dizisinde izleyicilerin gönlünde yara bırakan bir karakter oldu. Çünkü ekran başındaki izleyiciler bu karaktere doyamadan dizi finale gidiyor. Sinan Helvacı’nın başarıyla hayat verdiği Raif ve Ceyda’yı ekranda görmekten çok hoşlanan Kadın izleyicileri, dizinin bitmesine bu iki karakterin hikayesinin kısa anlatılmış olması nedeniyle çok üzüldü. Zira bu ikiliden daha çok izlenecek hikaye çıkacağı fikri hakim… Sinan Helvacı, gönülleri kazandığı bu dizide karakterini çok sevdirdi ama yeterince ekranda kalamadığı için de gönüllerde bir yara olarak kaldı.

Diziye 3. sezonda katılan ama kalpleri kazanan Raif karakteriyle Sinan Helvacı da geniş kitleler tarafından tanındı.

Oyuncu, yapımda rol aldığı için de çok mutlu olduğunu söyledi. Helvacı, veda videosunda şöyle konuştu: “Türkiye’de çok görmek istediğimiz, daha çok görmek istediğimiz bir içerik.Bu yüzden projenin parçası olduğum için çok mutluyum. Bunun yanında da çok duygusal olarak, severek yaptığım ve bağlandığım bir iş diyebilirim.”