Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, yaz aylarında evlendiği Gupse Özay’la çocuk sahibi olmak istiyor ama bir şartı var!

Barış Arduç, yaz aylarında evlendiği Gupse Özay’la çocuk sahibi olmak istiyor ama bir şartı var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç, sonrasında ekrana Kuzgun dizisi ile dönmüştü. Burcu Biricik ile başrolünde oynadığı dizi, beklenen ilgiyi görmeyince 21. bölümde final yapmıştı. Ardından yeni sezonda Çukur dizisinde ters köşe bir karakter olan Arık Böke Erdenet’i oynadı oyuncu. Bir süre önce de karakter ölünce Çukur dizisinden ayrıldı.

Barış Arduç, şu sıralar yeni ve iddialı projesine hazırlanıyor. Başrolünü Gökçe Bahadır ile paylaşacağı ve Netflix için çekilecek olan Kulüp dizisinde oynayacak. Bu kez İsmet isimli bir taksiciye hayat verecek Arduç.

Aynı zamanda bir reklam filminde de oynayacak olan Barış Arduç, toplantı için gittiği şirketin önünde magazincilerle bir röportaj yaptı. Tv100 Youtube kanalında yayınlanan röportajında oyuncu, dizinin çekimlerinin başladığını ama kendisinin Şubat ayının ilk haftası başlayacağını belirterek, iyi hazırlandıklarını ifade etti.

Bilindiği gibi Barış Arduç, Deliha filminde tanıştığı ve uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu-senarist Gupse Özay ile yaz aylarında evlenmişti. İkilinin bir çocuk isteyip istemedikleri de hayranlarının merak ettiği bir durum.

Bu konu Barış Arduç’a soruldu. Her evli çift gibi onların da bu konudaki fikirleri merak ediliyordu. Barış Arduç bu soruya samimi bir yanıt verdi ve “Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama doğru zaman diye bir şey var” yorumunu yaptı.

Barış Arduç, yaz aylarında evlendiği Gupse Özay'la çocuk sahibi olmak istiyor ama bir şartı var! 7

Oyuncu kendileri için doğru zamanın ne olduğunu da kısa bir cümle ile aktarmaya çalıştı. Gupse Özay ve Barış Arduç’un çocuk sahibi olmadan önce yapmak istedikleri bazı öncelikler olduğu da yanıtta yer aldı. Arduç, “Önce işleri bir halledelim, önümüzde bir iş kalmasın, ondan sonra çocuk niyetimiz var, neden olmasın” yanıtıyla hala yapmayı planladıkları işleri olduğuna işaret etti.

Bu arada en son Eltilerin Savaşı isimli filmi yazan ve oynayan eşi Gupse Özay da soruldu oyuncuya. Barış Arduç, “Gupse, o da evde çalışıyor, yeni işlerle ilgili planları programları var. Geleceğe dair planlarımız var” diyerek pandemi sonrasında yapmak istedikleri şeyler olduğunu ve Gupse Özay’ın da bu konuyla ilgili planlamalar yaptığını belirtti.

İşte Barış Arduç’un röportajının tamamı: