Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da herkesi çok şaşırtacak Boncuk sürprizi! Ölmemiş!

Kırmızı Oda’da herkesi çok şaşırtacak Boncuk sürprizi! Ölmemiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyenleri çok sevindirecek bir ayrıntı ortaya çıktı! Geçtiğimiz hafta yayınlanan 22. bölüm finalinde üzerinde gelinliği ile sokağa fırlayan ve hayalinde gördüğü Can’a koşan Boncuk, bir arabanın çarpmasıyla yere yığılmıştı. Kaza sonrasında Doktor Hanım’ın kendisine doğru yürüdüğünü gören Boncuk, gerçekler ve hayaller arasında kalmıştı.

Boncuk’un bu sahnesi sırasında fonda da Şebnem Ferah’ın ‘Hoşçakal’ şarkısı çalıyordu. Bölümün yayınının ardından ise Burcu Biricik’in instagram sayfasından gelinlikli haliyle tüm ekip ve oyuncularla fotoğraflarını paylaşması, veda niteliğindeki paylaşımları ve sözleri, Boncuk’un öldüğünü düşündürmüştü.

Herkesi üzen bu gelişmenin ardından 23. bölüm fragmanında Boncuk yeniden ortaya çıktı! Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım’ın bir hastane odasına girdiği ve arkası dönük olarak oturan kişinin de Boncuk olduğu görüldü!

Kırmızı Oda'da herkesi çok şaşırtacak Boncuk sürprizi! Ölmemiş! 7

İzleyenleri çok üzen Boncuk’un ölmüş olma ihtimali, yeni bölümde herkesin içine su serpecek gelişmelerle birlikte doğru olmadığı da ortaya çıkıyor. İzleyenler fragmanda Boncuk’u gördüklerindeki sevinçlerini ise yorumlarıyla sosyal medyada paylaşmaya başladılar.

Herkesin iyileşmesini temenni ettiği Boncuk’un son durumunu yeni bölümde göreceğiz ama kimse yerde gelinliğiyle acılar içinde yatan Boncuk’un öyle gitmesine razı olmamıştı! Neyse ki yüzleri güldürecek bir gelişme yaşanıyor bu hafta…

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerinden esinlenilen Kırmızı Oda dizisinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazıyor.

Dizinin 23. bölümü ise 5 Şubat Cuma akşamı TV8’de olacak. İşte 23. bölüm fragmanı:

Yeni bölümde neler olacak? Nazlı olarak Pınar Deniz’i izleyeceksiniz. Recai karakterini ise Gökhan Yıkılkan canlandıracak. Boncuk ölmedi ve Burcu Biricik dizide biraz daha yerini alacak. Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru’nun hikayesi sürerken, Erkan Petekkaya da Sadi olarak izleyicilerle yeniden buluşacak. Petekkaya yeni bölümde saz çalacak ve türkü söyleyerek da hayranlarının gönlüne girecek.

Peki 23. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Doktor Hanım ailesi tarafından hastaneye yatırılan Boncuk’a (Burcu Biricik) sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir.

Kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken, Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını ister.

Kumru (Aslıhan Gürbüz), uğradığı tacizi annesine açtığında aldığı tepkiyi Doktor Hanım’la paylaşır.

Doktor Hanım’a güvenmeye başlayan Sadi (Erkan Petekkaya), panik atak krizlerinin nasıl başladığını ve başına gelen korkunç saldırıyı anlatır.