Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası biterse çok üzülürüm! atv’ye mesaj üstüne mesaj!

Baş Belası biterse çok üzülürüm! atv’ye mesaj üstüne mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanan Baş Belası isimli dizinin ilk 7 bölümlük performansının ardından gün değişikliği yaşanması dikkat çekmişti. Dizi 6 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’da 8. yeni bölümü ile yayınlanacak. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için hayranlar sosyal medyada mesajlar paylaşmaya devam ediyor.

Baş Belası dizisinin bitmesi durumunda çok üzüleceğini belirten dizi hayranları, “Reyting uğruna harcanmasın” diye yorum bırakıyor. atv’nin gün değişikliği kararı sonrasında Cuma akşamları izleyici düşüşü yaşaması beklenen dizinin hayranları, sosyal medyadan paylaşımlar yaparak izleyicileri ekran başına davet ediyor.

Pazar akşamları artık İkimizin Sırrı dizisini izleyeceksiniz. Baş Belası ise Cuma akşamları Aşk Mantık İntikam’ın karşısında yer alacak. Fox TV dizisi yaz sezonunun en başarılı yapımı konumunda ve Baş Belası için de bu durum önemli bir risk yaratıyor.

Dizinin 8. yeni bölümü de çok heyecanlı olacak. Polisiye ve komediyi ekrana taşıyan ve çok da iyi bir hikaye kurgusu oluşturan Baş Belası dizisi, şayet reytinglere yenik düşerse arkasından ağlayacak çok izleyici olur.

Gün değişikliği nedeniyle izleyiciler zaten strese girmiş durumda. Klişe yapımlardan daha iyi bir yapım olmasına rağmen neden reyting alamadığını da sorgulayan hayranlar, atv’nin diziye erken final yaptırmasından çok endişe ediyor.

İşte 6 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan Baş Belası 8. bölümden 2. fragman: