Ana sayfa Dizi Haberleri Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk’a harcattılar!

Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk’a harcattılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’nin Kuzgun dizisi, geçtiğimiz sezon başlamış ve reytingleri çok yüksek olmasa da yakaladığı izleyici kitlesinin büyük ilgisini çekmişti.

Kanal diziye yeni sezon için çok daha iddialı bir çıkış yapmanın peşinde. Özellikle yeni katılan oyuncuların dikkat çektiği Kuzgun dizisi, Barış Arduç ve Burcu Biricik ile birlikte Onur Saylak’ın da katılımıyla iddiasını büyütüyor.

Yeni sezonda hikayesiyle daha büyük kitleleri etkilemesi beklenen dizi için yaz sezonunda hummalı bir çalışma yapıldığı anlaşılmakta.

Özellikle yayınlanan tanıtımlarda Kuzgun dizisinin sezonun çok konuşulanları arasına girmesi bekleniyor.

Arduç ve Biricik hayranları, diziyi zaten heyecanla bekliyor. Ancak son yıllarda oynadığı her dizideki karakterini adeta bir fenomene dönüştürmeyi başaran Onur Saylak’ın da başrolü paylaşmasıyla birlikte durum daha da değişeceğe benziyor!

Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ın da diziye dahil olduğu biliniyor ama henüz tanıtımlarda görünmediler.

Yeni sezona büyük iddia ile geldiği anlaşılan Kuzgun dizisiyle ilgili yaşanan bir gelişme ise dikkatlerden kaçmadı!

Kanal D’nin yaz sezonunda başlayan ve reytingleri iyi gidince sezonda da devam eden dizisi Afili Aşk ile Kuzgun’u aynı habere konu eden durum bir fotoğrafla ilgili!

Çağlar Ertuğrul ve Burcu ÖzberK’in başrolünde oynadıkları romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın, yeni sezon açılışı ile birlikte yeni fotoğrafları çekilmişti bir süre önce. Diziye yeni bir heyecan katmak amacıyla çekilen fotoğraflar, Afili Aşk takipçilerini de mutlu etmişti.

Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk'a harcattılar! 10

Ertuğrul ve Özberk’in verdikleri bir pozun, Kuzgun dizisinin bir gazete röportajı için çekilen fotoğraflarıyla aynı olması ise herkesin dikkatini çekti.

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un bir gazete için verdiği röportajda yayınlanan aşağıdaki fotoğrafları ile üstte Afili Aşk’ın yeni sezonu için çekilen fotoğrafının aynı olması, kimi izleyicilerin de tepkisini çekti.

Kuzgun’un çok daha büyük bir iddia ile gelmeye hazırlandığı dönemde Afili Aşk’ın imajıyla aynı imajı taşıyan fotoğraflar, pek de olmamış!

Burcu Biricik ve Burcu Özberk’in kıyafetlerinin kırmızı oluşu da bir başka detay.

Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk'a harcattılar! 11

Bu iki poza bakınca, kısa süre arayla ortaya çıkan bu fotoğraflara bakıp “Başka poz mu bulamadılar?” diyesi geliyor adeta insanın!

Kimi izleyiciler ise Barış Arduç ve Burcu Biricik’i birbirine yakıştıramıyor!

Bakın bazı izleyicilerin yorumları şöyle;

Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk'a harcattılar! 12 Başka poz mu bulamadılar? Kuzgun dizisini bir fotoğrafla Afilli Aşk'a harcattılar! 13