Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol oyuncusu ayrılan Teşkilat dizisinin sırtında şimdi büyük bir yük var!

Başrol oyuncusu ayrılan Teşkilat dizisinin sırtında şimdi büyük bir yük var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in iki sezondur başarıyla devam eden dizisinde başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. İzleyiciler önce bu habere inanmak istemedi ancak taraflardan yapılan resmi açıklamalar haberi doğruladı. Şimdi Teşkilat dizisi yapımcılarının üzerinde çok büyük bir yük var.

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, birkaç hafta önceki sezon finali bölümüne büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmuştu.

Aslında benzer tartışma birinci sezon sonunda da yaşanmıştı. Çağlar Ertuğrul önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diziden ayrılacağını duyurmuştu. Bunun üzerine tüm dizi hayranlarının yüreği ağzına gelmişti. Ancak Ertuğrul daha sonra yaptığı açıklamada diziden ayrılmadığını açıklamıştı. Dolayısıyla Teşkilat dizisi bu yıl da böyle bir söylenti ortaya çıktığında ayrılığa ihtimal vermedi.

Başrol oyuncusu ayrılan Teşkilat dizisinin sırtında şimdi büyük bir yük var! 7

Ancak haber resmi açıklamalarla birlikte doğrulandı. Büyük şok yaşayan izleyiciler üzüntüsünü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. İzleyiciler Çağlar Ertuğrul’un yerini kimsenin tutamayacağını, artık Teşkilat’ı izlemeyeceğini söyledi.

İşte bu durum dizinin yapımcısı Tims&B Productions’ın üzerine büyük bir yük bindirdi. Teşkilat’ın ilk bölümünden bu yana çok başarılı bir performans sergileyen Çağlar Ertuğrul, Serdar karakteriyle çok sevilmişti. Serdar ve Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakterinin aşkı da izleyiciyi çok etkilemişti.

Şimdi yapım şirketi Çağlar Ertuğrul’un yerini tutabilecek bir isim arayışında. Ancak izleyicinin yeni oyuncuyu kabullenmesi biraz zaman alacak. İlk iki sezon çok başarılı bir şekilde devam eden Teşkilat’ın bu durumu sürdürebilmesi için Çağlar Ertuğrul’un yerine koyacağı isim çok önemli. Şimdi herkes Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek ismin kim olacağını merak ediyor.