Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in koronavirüse yakalandığını duyurduğu paylaşımındaki detayı farkettiniz mi?

Demet Özdemir’in koronavirüse yakalandığını duyurduğu paylaşımındaki detayı farkettiniz mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, kısa bir süre önce Oğuzhan Koç ile nişanlanmıştı. Özdemir’in önce aile arasında yapılan sonrasında da bir parti ile kutlama yaptığı nişan töreninden sonra tatile çıktığı da sosyal medya paylaşımlarına yansımıştı.

Oyuncu, nişanlısı Oğuzhan Koç ve bazı arkadaşları ile çıktığı tatilde doyasıya eğlendi. Pek çok paylaşım yaptı ve hayranlarını habersiz bırakmadı. Bir süre önce Disney Plus’ın marka elçisi olan ve platformun çekilen ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynayan Özdemir, çekimlerin bitmesinden sonra tatile çıkmıştı.

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde oynadığı dizinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. Oyuncu da hemen ardından nişan törenini planladı. Ön balayı için gittiği tatilde de doyasıya eğlendi.

Demet Özdemir'in koronavirüse yakalandığını duyurduğu paylaşımındaki detayı farkettiniz mi? 3

Ancak Özdemir, bu süre içerisinde koronavirüse yakalandı! Oyuncunun İstanbul’daki evine sağlık ekiplerinin geldiği anları yayınlamasıyla durum ortaya çıktı. Sağlık ekibinin müdahale ettiği oyuncu, hastalığı ağır geçirdiğini ancak bu durumun önümüzdeki süreçteki planlarını etkilemediğini özellikle belirtti. Bu yaz evlenecek olan Demet Özdemir’in, düğün planları için bu notu düştüğü tahmin ediliyor.

“Hep vitamin alırdım, şimdi beklenen gün geldi gibi” notunun yanı sıra şu açıklamayı da yaptı oyuncu: “3 yıldır hiç olmamıştım ama coronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum. Ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin, beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.”

Demet Özdemir'in koronavirüse yakalandığını duyurduğu paylaşımındaki detayı farkettiniz mi? 4

Bu arada Demet Özdemir’in paylaştığı fotoğrafta bir başka ayrıntı da dikkat çekti. Oyuncunun televizyon ekranında başrolünü Angelina Jolie’nin oynadığı Malefiz isimli fantastik filmin görüntüleri yer alıyor. Film, Disney Plus platformunda yayınlanmakta. Bir süre önce Disney Plus ile anlaşan oyuncu, hastalık sürecinde platformun film ve dizilerini izleyerek geçirecek bu süreci anlaşılan…