Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadarını kimse beklemiyordu! Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’nin korkunç geçmişi şoke etti!

Bu kadarını kimse beklemiyordu! Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’nin korkunç geçmişi şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 70. bölümüyle izleyenleri hem şaşırtan hem şoke eden bir final sahnesi yaşattı. Dizinin sevilen ismi Hünkar, Behice tarafından acımasızca öldürüldü. Böylece Vahide Perçin diziye veda etmiş oldu.

Sosyal medyada Vahide Perçin’in diziden ayrılması, Hünkar karakterinin ölmesi adeta eleştiri yağmuruna tutuldu ama bu sonun geldiği de bir kaç hafta önceden belli olmuştu. Usta oyuncu Perçin’in yoğun çalışma koşulları nedeniyle ayrılmak istediği de biliniyordu.

Hünkar’ın diziden nasıl ayrılacağı merak konusuydu ama kimse Behice’nin onu öldürebileceğini tahmin etmiyordu. Fakat Fekeli ile evlenmeye ve onun konağında yaşamaya gelmek için hazırlanan Hünkar, Behice ve Müjgan’ı Çukurova’dan gönderecek bilgilere ulaştı.

Behice’nin bir servet avcısı olduğu ve iki kocasını da öldürdüğü ortaya çıktı. Ancak mahkemede kanıtlanamadığı için Behice, elini kolunu sallayarak geziyordu. Fakat Hünkar’ın bu olayı öğrenmesi ve peşini bırakmayacağını söylemesi de sonunu getirdi!

Olaylar nasıl gelişti?

Dizide Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı Behice hakkında dehşet veren gerçekler ortaya çıktı. Fekeli ile evlenmeye karar veren Hünkar, Behice’nin geçmişini araştırmış ve çok çarpıcı gerçeklere ulaşmıştı. Behice, ilk kocasını kalp krizinden kaybetmişti. Ölüm raporunu ise kardeşi imzalamıştı.

Daha sonra ikinci bir evlilik yapan Behice’nin çok zengin olan bu kocası da kalp krizinden ölmüş ve ölüm raporunu yine Behice’nin kardeşi imzalamıştı. Bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlayan Hünkar, Behice’yi konuşmak için bir yere çağırdı. Gerçekleri yüzüne söylediğinde Behice “Ne demek istiyorsun, bana katil mi diyorsun?” diyerek Hünkar’a karşılık verdi.

Bu kadarını kimse beklemiyordu! Bir Zamanlar Çukurova'da Behice'nin korkunç geçmişi şoke etti! 7

Hünkar, Behice’nin ilk kocasının evliliklerinin 4. yılında öldüğünü, adamın çok da zengin olmadığını öğrenmişti. Daha sonra ikinci kocası Rüştü Kalender’in de aynı şekilde kalp krizinden ölmesi ve çok zengin olması, durumu şüpheli hale getirmekteydi.

Hatta ikinci kocasının kardeşi tarafından “abimi öldürdü” diyerek dava açıldığını ancak bunun bir şekilde düştüğünü öğrendi. Behice’ye “Belki avukatı satın almışsındır” diyen Hünkar, bu davayı yeniden açtıracağını, savcıya gideceğini söyleyerek “Ömür boyu hapisten çıkamayacaksın” sözleriyle Behice’yi Müjgan’ı da alıp Çukurova’dan gitmesi için uyardı.

Behice, “O dava düştü, hiç bir şey ispatlayamazsın. Beni hafife alıyorsun” diyerek Hünkar’ı tehdit etti. Ancak Hünkar kararlıydı ve Behice’nin dosyasını savcıya götüreceğini söyledi. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korktu ve yanında getirdiği bıçağı çantasından çıkarıp bir anda Hünkar’a sapladı. Üzerine düşen Hünkar ne olduğunu anlamadan bir kez daha sapladı. Hünkar yere yığıldı ve son nefesini verdi.