Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularını bir daha böyle görmeniz mümkün değil!..

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularını bir daha böyle görmeniz mümkün değil!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları izleyiciyi ekrana bağlamaya devam ediyor.

Dizi , hikayesinde yaşanan sıkıntılardan dolayı, reytinglerde ilk sezondaki başarıyı gösteremese de sadık bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.

Sadakatsiz’in geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüne, usta oyuncu Burak Sergen’in canlandırdığı ‘Haluk Güçlü’ karakterinin ölümü damga vurdu

Berkay Ateş’in canlandırdığı ‘Aras’ karakteriyle kavgası sonucu kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Haluk’un ölümü dizinin tek düze hale gelen ve sürükleyiciliğini kaybetmeye başlayan senaryosuna bir dokunuş olarak nitelendirilebilir.

Haluk Güçlü’nün ölümü Melis Sezen’in canlandırdığı kızı ‘Derin’ ile Cansu Dere’nin canlandırdığı ‘Asya’ karakteri arasındaki nefret tohumlarını yeniden yeşertti. Derin babasının ölümünü izlemekle suçladığı Asya’ya daha çok bilendi.

Derin’in boşanmak üzere olduğu eşi Volkan ise Haluk Güçlü’nün mirasından faydalanabilmek adına Güçlü ailesinin ve Derin’in yanında yer alınca Asya ile Aras ve Derin ile Volkan cephesi yeniden oluştu. Dörtlü artık geri dönüşü olmayan bir nefret çemberinin içine girdi.

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularını bir daha böyle görmeniz mümkün değil!.. 7

Senaryodaki durum böyle olunca, Berkay Ateş’in instagram hesabından paylaştığı dörtlünün fotoğrafı ise izleyiciye, ‘Dizide bu dörtlüyü artık asla böyle göremeyiz! dedirtecek türden.

Ekibin son derece keyifli göründüğü fotoğraf karesi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, Berkay Ateş’in paylaşımındaki bir detay takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Berkay Ateş’in fotoğrafa yılan emojisi koyması dikkat çekerken Melis Sezen de bunun nedenini sordu. Berkay Ateş, Sezen’e ‘Bugünü hatırlamak için’ yanıtını verdi.