Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi başlamadan büyük hata yapılıyor!

Bay Yanlış dizisi başlamadan büyük hata yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü 26 Haziran Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Dizi büyük bir beklenti yarattı.Eğlenceli bir hikaye geliyor. Cast iyi seçildi ve ekip de çok iyi uyum sağladı. Bu konular tamam, ancak dizinin yapım ekibinin unuttuğu bir detay var.

Bay Yanlış dizisi her ne kadar Türkiye’de yayın yapan bir kanalda izleyici ile buluşacak olsa da, asıl ilginin olduğu yer yurt dışı… Yani dizi bir başarı kazanacak ise, öncelikle Türkiye’de yurt dışındaki dizi hayranları arasında bunu yakalayacak. Fox TV’de dizinin elde edeceği reytinglerin yanı sıra, yabancı ülkelerde dizinin yarattığı etki ve bunun satışlara nasıl etki edeceği üzerinden de ciddi bir değerlendirme süreci yaşanacak.

Gold Film ve Fox TV’nin klasik tanıtım kampanyasının Türkiye için yeterli olsa da yurt dışı için henüz çok zayıf kaldığı bir gerçek. Bay Yanlış dizisi için, özellikle hızla yayılan sosyal medyaya uygun farklı dillerde içerikler hazırlanması lazım.

Yabancı dizi hayranlarının ilgi ve desteğinin sürekli yüksek tutulması şart. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin setteki çekim arkası görüntülerinin yanı sıra, birbirleri ile sıcak bir iletişimlerinin olduğunu ifade eden görsellerin sosyal medyada paylaşılarak etki dalgasının genişletilmesi amaçlanmalı.

Bay Yanlış dizisi, Türk izleyicileri hedefleyen bir tanıtım kampanyası ile devam eder ise, dizinin yurt dışındaki takipçileri bu durumdan mutlu olmayacaktır. Artık yurt dışı hedefi ile hazırlanan bu tür yapımların, tanıtım kampanyalarının da farklı diller ve bölgelerdeki izleyicilerin istekleri düşünülerek tasarlanması çok daha iyi olacak gibi duruyor.

Fox TV’de yayınlanacak Bay Yanlış dizisinin fragmanı bir hayli eğlenceli, işte o görüntüler…

Bay Yanlış dizisinin hikayesi:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?