Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi Türkiye’de bitmiş olabilir ama Can Yaman için bitmedi!

Bay Yanlış dizisi Türkiye’de bitmiş olabilir ama Can Yaman için bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz ayında başlayan ve büyük ilgi gören Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel ikilisi başrolde buluşmuştu. Çok iyi bir sinerji yakalayan ikili, Dolunay dizisinden sonra bir kez daha ayın sette yer aldı.

Bay Yanlış dizisi reytinglerde ortalama oranlar elde etti ve 14 bölüm ekranda kalmayı başardı. Ancak dizinin sosyal medyada çok geniş bir kitleyi etkilediğini ve güçlü etkileşimler aldığını da hatırlatalım. Can Yaman ve Özge Gürel’in dünyanın farklı ülkelerinde bulunan takipçileri, sosyal medyada güçlü bir etkileşim dalgası oluşturdu.

Bay Yanlış dizisi Türkiye’de biteli aylar oldu. Ancak yurt dışında farklı ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor. Can Yaman için de dizi bitmiş değil.. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yurt dışındaki hayranlarına hitap etmeyi ve diziden çeşitli sahneleri paylaşmayı sürdürüyor.

Bay Yanlış dizisi Türkiye'de bitmiş olabilir ama Can Yaman için bitmedi! 8

Can Yaman’ın yukarıdaki fotoğrafının perde arkasını paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.

Bay Yanlış dizisi Türkiye'de bitmiş olabilir ama Can Yaman için bitmedi! 9

Can Yaman, ayrıca bir de video paylaştı. Oyuncunun yabancı hayranları da bu paylaşımlara binlerce yorum bıraktı.

Takipçileri oyuncunun birçok iltifatta bulunurken, bu mesajları paylaşanların büyük çoğunluğunun yabancı olması da dikkatleri çekti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi