Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner kutlama değil, iyilik bekliyor!

Aslıhan Güner kutlama değil, iyilik bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Güner, başarılı performansı ile hayranlarından büyük takdir görüyor.

Rolüne çok iyi yakışan, Yıldız’ı içinde hisseden ve onun duygularını da izleyicilere geçirmesini bilen oyuncu, İsmail Demirci ile de çok iyi bir partner oldu. İkilinin başarısı da reytinglere yansıyor. Güner, kariyerinde en başarılı dönemi yaşarken, en güzel yaş alan ünlüler arasında da bulunuyor.

17 Aralık 1987 doğumlu olan oyuncu, 33. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. Ancak Güner’in ailesinden ve dostlarından bir ricası var. Oyuncu, kutlama değil ama iyilik bekliyor…

Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, Türk Kanser Derneği ile birlikte kampanya hazırladı ve kendisine hediye sunmak isteyenleri de bu kampanyaya katılmaya davet etti.

İşte oyuncunun paylaşımı:

“Sevgili ailem ve dostlarım,

17 Aralık benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Bunun için @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım.

Bu hastalığa, süreçlerine ve tüm zorluklarına şahitlik etmiş biri olarak; sizlerden kanser hastası çocuklarımıza, arkadaşlarımıza ve ailelerine destek olmanızı istiyorum..
Bana doğum günümde vereceğiniz en büyük hediye bu olur..

Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Bağış linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Aslıhan Güner kutlama değil, iyilik bekliyor! 7