Ana sayfa Güncel Haberler Sokağa çıkma yasağında Nur Fettahoğlu ve Bergüzar Korel’in sempatik ev halleri!

Sokağa çıkma yasağında Nur Fettahoğlu ve Bergüzar Korel’in sempatik ev halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – İkisi de başarılı ve ikisi de ünlü kadınlar… Dizi ve sinema dünyasının sevilen isimleri Nur Fettahoğlu ile Bergüzar Korel, şu sıralarda dinlenmenin keyfini çıkartıyor. İkili, koronavirüs yasakları çerçevesinde sokağa çıkma yasağının uygulandığı anlarda ev halleri ile sosyal medyada dikkat çekti.

Babil dizisinin geçtiğimiz hafta 20. bölümünde final yapmasının ardından Nur Fettahoğlu, evine kapanmıştı. Zaten evcimen birisi olduğunu röportajlarında belirten oyuncu, en çok da koronaya yakalanmaktan korkuyordu. Kızı Elisa’yı göremeyeceği için böyle bir korkusunun olduğunu söyleyen oyuncu, hem dikkatli davranıyor hem de dizinin final yapmasından da memnun. Zira, artık evde daha çok kalabilecek ve riski azaltacak. Ünlü oyuncu ev halini de yayınlandı. Kızı ile neşeli anlar yaşadıkları da bu paylaşıma yansıdı. Fettahoğlu, “Hayatımın özeti! İstediğin kadar kal kollarımda nefesim, usulca taşırım bizi” diye mesaj bıraktı.

Sokağa çıkma yasağında Nur Fettahoğlu ve Bergüzar Korel'in sempatik ev halleri! 8

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel de Mart ayında oğlu Han’ı dünyaya getirdikten sonra yeniden sahnelere dönme çabası içindeydi ama koronavirüs yasakları onu da bir süre dinlenmek durumunda bıraktı.

Korel, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sokağa çıkma yasağının olduğu gün neler yaptığını takipçilerinin beğenisine şu sözlerle sundu:

Bu sabah duşumu aldım makyajımı yaptım.
Malum sokağa çıkma yasağı????
Evin en güzel ışığı mutfakta
Hemen gittim orda iki poz verdim.
Sonra ne saç kaldı ne makyaj????
Lahana bebek gibi dolaşıyorum ortalarda.
Teşekkürler????

Sokağa çıkma yasağında Nur Fettahoğlu ve Bergüzar Korel'in sempatik ev halleri! 9