Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde bir iyi bir kötü haber!

Bay Yanlış dizisinde bir iyi bir kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturduğu Bay Yanlış dizisi, sosyal medyada büyük bir etkileşim elde etmeye devam ediyor. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kaldı. Yine de yaz ekranı için izleyicilerin ekran karşısına geçebileceği bir romantik komedi olarak Bay Yanlış başarılı bir yapım olarak konumlanıyor…

Dizi ile ilgili bir iyi bir de kötü gelişme var… Kötü gelişme 31 Temmuz Cuma günü dizinin 6. bölümünü bekleyen izleyicileri mutsuz edecek. Çünkü Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 31 Temmuz’da Bay Yanlış dizisi yayınlanmayacak. Dizinin 6.bölümünün fragmanı paylaşıldı.

Fragmanda da belirtildiği üzere Bay Yanlış dizisinin 6.yeni bölüm 1 hafta rötar ile 7 Ağustos Cuma günü izleyicilerle buluşacak. 31 Temmuz Cuma saat 20.00’de Bay Yanlış dizisinin eski bölümlerinden görüntülerin yayınlanacağını da hatırlatalım.  6.bölüm yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca dizide bir güzel gelişme yaşandı.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, başrollerinde Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz ve Serkay Tütüncü’nün kadrosunda yer aldığı dizinin yurt dışı satışları için önemli bir anlaşma yapıldı.

Senaryosuun Aslı Zengin ve Banu Zengin’in kaleme aldığı Bay Yanlış dizisinin yurt dışı satışları için Global Agency ile anlaşma sağladı. Dizi yurt dışında “Mr. Wrong” adıyla satışa sunulacak.

Bay Yanlış dizisinde bir iyi bir kötü haber! 7

Can Yaman ve Demet Özdemir’i başrolde buluşturan Erkenci Kuş’un da yine aynı firma tarafından Daydreamer ismiyle yurt dışında satışları devam ediliyor.