Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde büyük bir mucize oldu!

Bay Yanlış dizisinde büyük bir mucize oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış, geçen hafta ilk bölümü ile 3’lü reyting oranlarında bir başlangıç sergilemişti. Dizinin ikinci bölümünün nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyordu. Özellikle reytingleri artacak mı, yoksa düşecek mi sorusu yanıt bekliyordu… Mucize gibi bir şey oldu ve Bay Yanlış dizisi reytinglerinde ciddi bir sıçrama sergiledi.

3 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan 2. bölüm, ilk bölüme göre çok daha iyi sonuçlarla adeta diziye hayat verde. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini buluşturan Bay Yanlış, dün akşam Survivor’dan sonra AB ve ABC1 kategorilerde en çok izlenen ikinci program olmayı başardı. Tüm kişilerde ise dizi 3.sırada yer aldı.

Dizinin totalde 4.62 reyting ve 15.30 izlenme payı elde etmesi çok önemli bir çıkışı da temsil ediyor. Dizi adeta sürpriz bir patlama yaptı. AB grubunda ise 4.11 reyting ve 14.87 izlenme payı ile geçen haftaya göre çok iyi bir sonuç elde edildi. ABC1 grubuda ise 4.34 reyting ve 14.47 izlenme payı ile tüm gruplarda başarılı sonuçlar alındı.

Bay Yanlış dizisine bu gelişme adeta ilaç gibi geldi Dizinin yaz ekranında daha güçlü devam etmesinin önü açıldı. 3.bölümün reytinglerinin benzer şekilde gelmesi ve biraz daha yükseliş sergilenmesi beklentiler arasında.

İşte 3 Temmuz Cuma günü tüm programlarda en çok izlenen ilk 10 program:

TÜM KİŞİLER

Bay Yanlış dizisinde büyük bir mucize oldu! 9

AB GRUBU

Bay Yanlış dizisinde büyük bir mucize oldu! 10

ABC1 GRUBU

Bay Yanlış dizisinde büyük bir mucize oldu! 11