Ana sayfa Sosyal Medya 9 ülkede sosyal medyada gündem olan Türk dizisi Bay Yanlış!

9 ülkede sosyal medyada gündem olan Türk dizisi Bay Yanlış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış, Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin yüksek enerjileri ile birlikte önemli bir adım attı. Dizinin ilk bölümü beklentilerin çok altında reyting elde etmişti. Ancak 2. bölüm ile birlikte adeta reytinglerde 1,5 puana yakın yükseliş sergilendi ve bu çok önemli bir çıkış olarak kayıtlara geçti.

Bay Yanlış dizisi sadece reytinglerde yarattığı sıçrama ile değil, aynı zamanda sosyal medya başarısı ile de göz doldurdu. 3 Temmuz Cuma akşamı için örgütlenen Can Yaman ve Özge Gürel hayranları twitter üzerinden bir TT kampanyası gerçekleştirdi.

Dizi dünyanın farklı ülkelerinde birçok hayranın desteği ile twitter gündemine girmeyi başardı. Toplamda 9 ülkede Bay Yanlış dizisinin gündemde kalmayı başardığı da görüldü.

Türkiye’nin yanı sıra; İtalya, İspanya, Yunanistan, Şili, Peru, Arjantin, Brezilya ve Cezayir’de birçok dizi izleyicisi Bay Yanlış hakkında tweet paylaştı ve gündemde yer almasını sağladı.

Bay Yanlış dizisi için sergilenen bu uluslararası etkileşim dalgası, Can Yaman ve Özgü Gürel hayranlarının bu ikiliye ne kadar çok sahip çıktıklarının da bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

9 ülkede sosyal medyada gündem olan Türk dizisi Bay Yanlış! 7