Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde gecikme pahalıya patlar, elinizi çabuk tutun!

Bay Yanlış dizisinde gecikme pahalıya patlar, elinizi çabuk tutun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bay Yanlış dizisi yoluculuğuna devam ediyor. Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizide Can Yaman ve Özge Gürel başrolde bulunuyor. İki ünlü ismin uyumlu halleri ve enerjileri dizinin gündemde kalmasını sağlıyor.

Bay Yanlış dizisinin 8. yeni bölümü 21 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin reytinglerinin kış sezonu için yeterli olmayacağı biliniyor. Yeni sezon Eylül itibari ile başlayacak ve art arda kanallardan bir dizi bombardımanı gelecek.

Bay Yanlış dizisinde ise izleyicileri aslı ekrana çekecek olan aşk sahneleri henüz başlamadı… Ezgi ve Özgür karakterlerinin yavaş yavaş alevlenen ilişkilerinin bir aşka dönüşmesi çok yakın…  Bay Yanlış dizisinin 8. bölümünde aşkın kapıda olduğunu gösteren sahneler var.

Dizinin izleyiciler tarafından daha çok sahiplenilmesi şart. Aşk sahneleri de bu sahiplenme duygusunda çok işe yarıyor. Yeni sezonda yeni diziler devreye girdiğinde Bay Yanlış, bu müsait günleri çok arayacaktır. Dizinin devam edebilmesi için son 3-4 haftalık dönemin çok iyi kullanılması büyük önem taşıyacaktır.

İşte Bay Yanlış dizisinin 8. bölümünden ilk görüntüler: