Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde numara üstüne numara!

Bay Yanlış dizisinde numara üstüne numara!

tarafından ker_def

Bay Yanlış dizisi Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı dizinin 5. yeni bölümü 24 Temmuz akşamı saat 20.00’de FoxTV’de yayınlanacak.

Dizinin ilk bölümü dışında diğer 3 bölümünün elde ettiği reytingler iyi kabul ediliyor. Bir çıkış içindeki Bay Yanlış dizisinin daha fazla ilgi göreceği tahmin edilmişti ama henüz bu tahminler gerçekleşmedi. Peki 5. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte 5.bölüm özeti:

Bay Yanlış dizisinde numara üstüne numara! 9

Serdar’la Göcek’te karşılaşan Ezgi ve Özgür, Serdar’ın da, Ebru’nun düğününe katılacağını öğrendiklerinde ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Arkadaşları düğünü olaysız atlatmaları için fikir üretmeye ve onlara yardımcı olmaya çalışır.

Bay Yanlış dizisinde numara üstüne numara! 10

Bu arada Sevim ve Nevin çok iyi anlaşırlar, kısa zamanda Fitnat’ın yönlendirmesiyle Ezgi ve Özgür’ü baş göz etmek için plan yapmaya başlarlar. Ezgi ve Özgür de ailelerini üzmemek için, birbirlerine uygun değilmiş gibi numara yaparlar.

Bay Yanlış dizisinde numara üstüne numara! 11

Bu halleri aileleri de, ikisinin evlenmesi konusunda şüpheye sokar. Acaba Ezgi ve Özgür’ün bu oyunu başarılı olacak mıdır?

Dizinin 5. bölümden 1. fragmanı youtube’da 2 milyondan fazla izlenme elde etti.

Bay Yanlış 5. bölüm 2. fragmanı ise 1,5 milyon izlenmeye 24 saat içinde ulaştı. Diziye yönelik sosyal medyadaki yoğun ilgi devam ediyor.