Ana sayfa Güncel Haberler Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay’dan hayvan sevgisi için çok özel paylaşımlar!

Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay’dan hayvan sevgisi için çok özel paylaşımlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda hayvan dostlarını sıklıkla yayınlıyor.Bir anlamda hayvan sevgisini de aşılayan ve hayvan haklarına duyarlılığı da artıran bu paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Bugün de Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay’dan çok özel paylaşımlar geldi.

Ünlü oyuncu Asena Tuğal, sıklıkla köpeğini paylaşıyor ve büyük de beğeni alıyor. Oyuncu, “Öpeceğim kaçamazsın” notu ile hayvan sevgisini aşılayan bir paylaşımda daha bulundu.

Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay'dan hayvan sevgisi için çok özel paylaşımlar! 9

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir de herkesi hayrete düşüren bir paylaşımda bulundu. Bir yunus ile köpeğin sevgi gösterisi oldukça anlamlıydı. Seçkin Özdemir bu fotoğrafı kalp emojisi ile yayınladı.

Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay'dan hayvan sevgisi için çok özel paylaşımlar! 10

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, sette çalışmalara başladı. Oyuncu, sıklıkla yaptığı gibi hayvan sevgisini aşılayan paylaşımı ile göz doldurdu. Oyuncu, “Bu kadar basit” ifadesiyle aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Seçkin Özdemir, Asena Tuğal, Onur Tuna ve Doğa Rutkay'dan hayvan sevgisi için çok özel paylaşımlar! 11

Doğaya ve hayvan haklarına son derece duyarlı olan isimlerden birisi de Doğa Rutkay. İkiz bebek annesi de olan ünlü oyuncu, sevgiden hayat doğduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Paylaşımda hayvan dostlarımızın sevgisinden hoş bir video vardı. Vahşice katledilen Pınar Gültekin olayını hatırlatan oyuncu, çok moralsiz olduğunu da belirterek şu mesajı yayınladı:

“İyiliğe, güzelliğe, yarın için umuda ve her şeye rağmen yaşama arzusuna çok ihtiyaç duyguğumuz günlerden biri daha… Zira ben; dünden beri moralsizim. Yavaş yavaş iyileşmek dileğiyle! #sevgidenhayatdoğar”