Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde takdir edilecek, çok iyi düşünülmüş sahne!

Bay Yanlış dizisinde takdir edilecek, çok iyi düşünülmüş sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ve Can Yaman ile Türk gelenekleri dünyaya yayılıyor!
Bay Yanlış dizisinin 4. bölümünde çok beğenilen kına sahnesi izleyicilerin beğenisini kazandı. Geleneksel bir kına gecesini, modern bir ortamda gerçekleştiren dizinin bu sahneleri çok önemli bir kültür sunumu olarak da dikkatleri çekti.

Türkiye’de izleyenler için alışılmış görüntüler olsa da yabancı dizi hayranları adına Türk kültürü ile etkileşim kurma noktasında çok önemli bir sahneydi. Bay Yanlış dizisi sosyal medyada 6 farklı ülkede gündemde yer almayı başardı. Yani dizinin milyonlarca yabancı takipçisi var.

İşte bu durumu dikkat alarak geleneksel bir kına sahnesini yayınlamak da çok özel bir anlam taşıyor. Özge Gürel ve Can Yaman ikilisine olan hayranlık kültürümüzün önemli detaylarının yurt dışında da tanınması bakımından son derece faydalı bir girişim oldu.

İzleyiciler de yaptıkları yorumlarda kına gecesinin olması gerektiği gibi yapıldığını ve yurt dışından takip edenler adına da çok iyi bir görsel şölen sergilendiğini belirttiler.

Can Yaman ve Özge Gürel’e olan hayranlığın yurt dışına Türk kültürünün önemli detaylarının sergilenmesi noktasında kullanılması son derece faydalı bir çalışma olarak takdiri hak etti.

İşte Bay Yanlış dizisindeki o sahne: