Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde bu sefer dram var!

Gençliğim Eyvah dizisinde bu sefer dram var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında devam etmekte olan Gençliğim Eyvah dizisinin 6.yeni bölümü 20 Temmuz Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sezen Aksu’nun “Gitme Dur Ne Olur” isimli şarkısı eşliğinde dram görüntüleri dikkatleri çekecek. Komedi dizisi olan Gençliğim Eyvah’ın 6.bölüm 2. fragmanı duygusallık içeriyor. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 6.yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar:

Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışmaya devam ederken Arif başta olmak üzere herkes bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Arif ve Zekeriya’nın affedilmemesi, tüm mahalleyi etkileyen bir hale geldiğinde Muhtar, duruma el koyar.

Bu sırada Ahmet’in kalbi fazlasıyla kırılmıştır Bu sırada Ahmet’in kalbi fazlasıyla kırılmıştır. Hem Azra tarafından reddedilmiş, hem de Zola’nın gözleri önünde rencide edilmiştir.

Zolayla omuz omuza dövüşürken bulacaktır. Bu dayanışma, kırgınlıkların son bulmasını mı sağlayacak, yoksa her şeyi daha büyük bir çıkmaza mı sürükleyecektir?