Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde umutsuz bir vaka var!

Bay Yanlış dizisinde umutsuz bir vaka var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Bay Yanlış dizisinin eğlenceli hikayesi ve aşk dolu sahneleri önümüzdeki bölümlerde daha yoğun yaşanacak. Özgür ve Ezgi’nin artık birlikte olduklarını açıklamaları, öpüşme sahneleri ile Bay Yanlış izleyicilerin istedikleri rotaya girmiş bulunuyor.

Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan Bay Yanlış, sosyal medyadan büyük ilgi görmeye de devam ediyor. Yayınlanan her fragman milyonlarca kez izleniyor. Dizi hakkında sosyal medya platformlarında yüzbinlerce mesaj paylaşılıyor. Bu büyük ilgi kış sezonunda da azalmadan sürer ise bu Bay Yanlış adına Cuma rekabetinde bulunduğu noktayı kaybetmemesini ve devam edebilmesini sağlayacaktır.

Bay Yanlış dizisinin 11. yeni bölümü 11 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV’de olacak. Özgür ve Ezgi’nin arkadaş olduğunu sanan Serdar’a en güzel yanıt, iki karakterin öpüşmesi ile verildi. Ancak Serdar, Ezgi’yi elde etme noktasında pes edecek gibi durmuyor.

Serdar’ın Özgür karşısındaki yenilgileri üst üste devam ederken, bu durum da izleyicilerin ilgisinin yüksek kalmasını sağlıyor. Özgür’ün yumruk vurarak sindiremediği Serdar’a asıl büyük tokat ise Ezgi ile aşk yaşaması oldu. Serdar karakterini canlandıran Sarp Can Köroğlu’nun bu karakter ile öne çıkmaya başladığı ve geniş kitleler tarafından da tanındığını da hatırlatalım..

Bay Yanlış dizisinde umutsuz bir vaka var! 7

Özgür ve Ezgi’nin aşklarının yanına bir de Serdar’ın umutsuz vaka olarak Ezgi’nin peşinde koşması ve Özgür ile rekabeti önümüzdeki bölümlerin eğlenceli olacağını gösteriyor. İzleyicilerin Can’dan her çalım yediğinde mutlu oldukları Serdar karakteri, dizinin de şamar oğlanı konumuna doğru ilerliyor…

İşte Bay Yanlış 11. bölümden 1. fragman: