Ana sayfa Dizi Fragmanları Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinin yeni sürprizi!

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinin yeni sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda yayın hayatına başladı. Sosyal medyada eleştiriler az, destek çok oldu. Cuma akşamları yayınlanmaya devam edecek olan dizinin başrolünde Binnur Kaya var ve ilk izlenim de çok olumlu. Psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandıran ünlü oyuncu diziyi adeta sürükleyip götürdü…

Burak Sevinç, Meriç Aral, Tülin Özen, Gülçin Kültür, Baran Arslan, Canberk Gültekin, Halit Özgür Sarı gibi isimlerin yanı sıra diziye zaman zaman ünlü isimler de konuk olarak katılacak. Hande Doğandemir birkaç bölüm konuk oyuncu olduğu gibi, dizinin ikinci bölümünün sürpriz ismi Melisa Sözen oldu.

En son Blu TV’de yayınlanan Alef dizisinde Yaşar karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen, 11 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan dizininin ikinci bölümünde sürpriz karakter ile dikkat çekecek.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Hercai’den ayrılan Cem Karcı yapıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırılan Kırmızı Oda, ikinci bölüm fragmanı ile de yine çok etkiledi.

İşte Kırmızı Oda’nın 11 Eylül Cuma saat 20.00’de tv8’de yayınlanacak ikinci bölümünden ilk görüntüler: