Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisindeki hatalı sahne izleyiciyi de gaza getirdi!

Bay Yanlış dizisindeki hatalı sahne izleyiciyi de gaza getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Bay Yanlış dizisi, 9. bölümü ile 28 Ağustos Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Bu bölüm dizinin hayranlarını tatmin etti ve yorumlar da çoğunlukla pozitif oldu. Özgür’ün bir yanlış anlaşılma ile Ezgi’nin kalbini kırması, ardından Serdar’ın araya girip Ezgi’yi kendisine dönmüş gibi göstermesi dikkat çekti.

Ancak dizide en çok konuşulan sahne kuşkusuz ki Özgür’ün yumruğu idi… Serdar’ın ‘Bay Yanlış, ya da ne bileyim bay yetersiz’ sözü sonrası Özgür, okkalı bir yumruk indirdi.

Sosyal medyada yer alan izleyicilerin yorumlarına bakılır ise Özgür, Serdar’ı oracıkta pataklamalı, ona haddini bildirmeliydi… Ancak romantik komedi hikayesindeki kısa bir yumruk sahnesinin bile sosyal medyada nasıl bir şiddete yönelik desteği artırdığı gerçeği de önümüzde duruyor.

Özgür’ün, Serdar’ın sözlerine söz ile yanıt veremeyip işi yumruk atmaya götürmesi de aslında genel bir toplum psikolojisini yansıtıyor.

Verilen mesaj şu: “Karşındaki kişiye söz ile üstünlük kuramıyor isen, hemen yumruğu indir…”

Bay Yanlış dizisinden verilen bu mesaj oldukça rahatsız edici. Zaten sosyal medya yorumlarına bakılır ise bir tokat sahnesinin bile ne kadar büyük bir kitleyi şiddete teşvik ettiği gerçeği önümüzde duruyor. Ayrıca tokat sahnesinin en çok konuşulan ve en çok izlenen sahne olduğu da görülüyor.