Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde büyük şok! Dizi aşklarına olay gönderme!

Menajerimi Ara dizisinde büyük şok! Dizi aşklarına olay gönderme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara isimli Star TV’nin yeni dizisi geçtiğimiz Salı günü başladı. İlk bölümün aldığı reytingler ne kötü ne de iyi idi… Ancak dizinin önemli bir izleyici grubunu etkilediği de bir gerçek…

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü 1 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Aynı gün Hekimoğlu dizisinin ikinci sezonu başlıyor. Ayrıca Baraj dizisi de 3. bölümüyle ekranda olacak. Yani büyük bir dizi savaşı izleyeceğiz.

Menajerimi Ara dizisinin 2. bölümüyle ilgili bir başka detay ise dizi aşkları ile ilgili. Elbette ki bu yapım bir senaryo ama bir algıyı ortaya koyması bakımından da bir sahne var ki, çok tartışılacaktır.

“Dizi final yapana kadar sevgiliymiş gibi davranacaksınız…”

İşte 2. bölüm fragmanında yer alan bu sözün anlamı büyük. Yani birçok dizideki aşkları kurgu olabileceği gerçeğini gözler önüne seriyor. Menajerlerin dünyasının anlatıldığı bu yapımda böyle bir mesaj verilmesi kurgu açısından doğru olabilir.

Ancak dizi aşklarının perde arkasında menajerler tarafından kurgulandığı mesajını alacak olan izleyiciler, bundan sonraki her aşk hikayesine bu gözle bakabilir. Bu da oldukça yanıltıcı olabilir.

Halit Ergenç – Bergüzar Korel ikilisi, Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çifti, Gaye Turgut – Deniz Evin ve Fahriye Evcen – Burak Özçivit aşkları da dizilerden doğdu.Ama bu aşklar evlilikle taçlandı ve ünlüler dünyasına da örnek teşkil etti.

Menajerimi Ara dizisinde verilen kurgusal aşkların yaşandığı da bir gerçek. Ancak izleyici dizi setinden çıkacak bundan sonraki aşklara kurgu gözü ile bakabilir.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 1 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 2. bölüme Nebahat Çehre ile Nukhet Duru da konuk olarak katılack. İşte 2.bölüm 2. fragmanı: