Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinden ikinci mucize ve bir ilk gerçekleşti!

Bay Yanlış dizisinden ikinci mucize ve bir ilk gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında yayınlanan Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisinin müthiş performansı 3. bölümde de kendisini gösterdi. İlk bölüm reytingi ile 3’lü oranlarda kalan Bay Yanlış, herkesi şoke etmişti. Dizi, klişe konusu ve bilindik bir hikayeyi yeniden ekrana taşıması ile eleştirilerin hedefi olmuştu.Hatta çeşitli yorumlarda dizinin kısa sürede ekrana veda edebileceği bile belirtilmişti. Ancak böyle olmadı.

Bay Yanlış dizisi, geçtiğimiz hafta reytinglerini yüzde 50’ye yakın oranda artırarak bir mucize gerçekleştirdi. 4-5 reyting aralığına gelen Bay Yanlış, iyi bir çıkış yaparak tüm ekibi sevince boğmuştu. 10 Temmuz tarihinde yayınlanan 3.bölümün reytingleri de çok merak ediliyordu. İşte o sonuçlar ortaya çıktı.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın müthiş enerjisi ve uyumlu halleri, dizinin de eğlenceli sahnelerden oluşması reytinglere olumlu yansıdı.Bay Yanlış dizisi 3. bölümü ile de adeta bir mucizeye daha imza atarak reytinglerini takdir edilecek düzeyde artırdı.

Survivor gibi çok önemli ve karantina döneminde çok konuşulan bir yapımı geride bırakarak AB grubunda 4,91 reyting ve 18,99 izlenme payı ile birinci olan Bay Yanlış, böylelikle ekran ömründeki ilk birinciliği de elde etmiş oldu. Bu aynı zamanda bu sezonun yaz dizileri arasında ilk birincilik olarak da kayıtlara geçti.

Bay Yanlış dizisinin totalde 5.45 reyting ve 18,23 izlenme payı elde etmesi de dikkat çeken bir gelişme oldu. Çünkü bu oran yaz dizileri arasında elde edilen en iyi reyting olarak dikkat  çekti. tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ikincilik elde eden dizi, böylelikle kalitesini de ispatlamış oldu.

Bay Yanlış, artık yoluna daha emin adımlarla devam edecektir.

İşte Total, AB ve ABC1 gruplarında 10 Temmuz Cuma günü en çok izlenen ilk 10 yapım:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

blank blank